HERRMANN Apparatebau (HAB)

е немски производител на първокласни медицински системи за алтернативно лечение с над 25 години опит в конструирането и производството на апарати и аксесоари за Озонотерапия и Колон Хидротерапия.

Водена от стремежа към съвършенство и иновация, компанията се превръща в един от лидерите   в сферата и е еталон за качество и безопасност. Отличните постижения на фирмата се дължат както на  дългогодишния опит и задълбочени проучвания, така и на професионализма и отдадеността на екипа. В резултат, системите на HAB са предпочитани от лекари и терапевти по целия свят!

Освен че инвестира време и ресурси в детайлно изследване на най – актуалните терапевтични методи, компанията е посветена на мисията да създава апарати, които задоволяват реалните потребности на пациентите, като едновременно с това облекчават дейността на специалистите и правят лечебния процес максимално комфортен. Поради тази причина HAB държи изключително много на контакта с клиентите си. Фирмата често участва в специализирани медицински форуми, където обменя идеи и опит с професионалисти. Именно обратната връзка е повратната точка в разработването и усъвършенстването на висококачествени и надеждни апарати за алтернативна терапия.

В допълнение, HERRMANN Apparatebau редовно организира онлайн обучения и информативни семинари с цел подобряване на работния процес, развиване на уменията и обогатяване на знанията на терапевтите. По този начин компанията допринася за постигането на отлични резултати и максимална ефективност на терапевтичния процес за крайния потребител – пациента.

ОФИЦИАЛЕН ДИСТРИБУТОР ЗА БЪЛГАРИЯ

Хербамедика  е официален дистрибутор на апаратите за алтернативна терапия на HERRMANN Apparatebau в България. Основана през 1994 година, българската фирма специализира в производството на натурални хранителни добавки, които се отличават с високо качество и достъпна цена. Обширното продуктово портфолио на компанията включва разнообразие от първокласни суплементи за лечение и профилактика на широка гама от здравословни състояния.

Като водещ производител на първокласни хранителни добавки в България, Хербамедика се фокусира върху разработването на иновативни продукти с доказан произход. Именно перфектното качество и високата ефективност на суплементите ги правят предпочитан избор за терапевти, фармацевти и пациенти в страната и в чужбина.

Като партньор на HAB, Хербамедика споделя отдадеността към холистичната терапия, което се фокусира върху премахването на източника на проблема, а не върху симптоматичното лечение. Още повече, фирмата е посветена на комплексната грижа за клиента и с радост ще Ви асистира при възникване на проблеми и въпроси.